Sposób przygotowania

Szpinak mrożony wrzucam na patelnię. Gdy się rozmrozi dodaję drobno posiekany czosnek. Chwilę smażę i zalewam śmietaną. Solę do smaku i duszę do miękkości szpinaku. Na folię spożywczą kładę plastry łososia. Na plastry układam ostudzony szpinak, a na to serek twarożkowy. Całość zwijam w roladę i wstawiam do lodówki na kilka godzin. Chłodną roladę kroję w plasterki i podaję z skropioną cytryną.

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    smaki dlal mojego męża
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    nie dla mnie, bo nie lubię ryb:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ładnie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam wszystkie dania z rybką :) na pewno wypróbuję !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !