Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praske .
W misce łączymy 200 ml oleju.
Dodajemy czosnek i resztę przypraw.
Dokładnie mieszamy .
Oczyszczone skrzydełka wkładamy do marynaty na 2 godziny.
Następnie opiekamy na grillu aż skóra stanie się chrupiąca ,około 1 godzine.
Podajemy z surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pyszności :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    faktycznie ogniste ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    aż ślinka cieknie
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Bardzo lubię kurczaczka w miodzie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne lubię na ostro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !