Sposób przygotowania

Wróciło słońce do Opola, a z nim chęć na coś zimnego i kwaskowego:) Koktajl jest mało słodki, kwaśny i smaczny:) Polecam!

(2 porcje)
- 1 łodyga rabarbaru
- 400 ml kefiru
- 5 łyżeczek dobrych powideł z wiśni
- łyżeczka płatków migdałowych

Rabarbar obierz i pokrój na cienkie plasterki. Dodaj kefir, migdały i powidła, miksuj blenderem.

Ekspresowe chłodzenie!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    o co za fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !