Sposób przygotowania

Ziemniaki oraz marchewki myjemy, obieramy zaś myjemy i kroimy w kosteczkę. Wrzucamy do szerokiego garnka , dodając groch łuskany. Całość zalewamy 1 litrem gotowego wywaru bulionowego. Do smaku dodajemy przyprawy takie jak sól,pieprz, liść laurowy, natka pietruszki i 2-3 ziarna ziela angielskiego.Mieszamy.Całość gotujemy do miękkości warzyw. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    lubię wszystkie zupy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię ją.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ją

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !