Sposób przygotowania

Czosnek i cebule bardzo drobno posiekaj, utrzyj z solą i pieprzem, połącz z pozostałymi przyprawami.
Mięso opłucz, osusz, pokrój na plastry grubości ok. 1 cm, natrzyj mieszanką przypraw, skrop olejem, odstaw na 1 godz. w chłodne miejsce.
Plastry mięsa połóż na ruszcie, piecz 6-8 min, odwróć i grilluj z drugiej strony 6 min. Podaj od razu z warzywami i sosami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    jak zawsze dobra :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !