Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort hiszpański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 opak
białko 8 szt
cukier 40 dkg
śmietanka 30 % 0,5 l
cukier puder 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Tort hiszpański

Upiec 3 placki z 8 białek i 40 dkg cukru pudru, w dobrze nagrzanym piekarniku. Ubić śmietankę na sztywno, wsypać cukier puder i cukier waniliowy. Przełożyć kremem placki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edita15 11.05.2012 19:29
mniam mniam
tom 11.05.2012 19:26
szybki super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak