Sposób przygotowania

Mięso mielone wrzucamy do miski,wbijamy jajko,pokrojoną drobno cebulę i przyprawy. Bułkę namaczamy w mleku,odciskamy i mieszamy z mięsem mielonym. Wyrabiamy dobrze na masę. Formujemy małe kotleciki mielone. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.
Do rosołu wrzucamy pieczarki i gotujemy,kiedy zacznie wrzeć podbijamy woda z mąką. Przyprawiamy wdg uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    lubię takie z sosikiem...,mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !