Sposób przygotowania

Przyrządzamy marynate słodko -kwaśną Prymat- jak na opakowaniu. Zanurzamy w niej mięsne plastry ( już utłuczone)i wstawiamy do lodówki na min. 2 h albo wiecej. Potem wkładamy plastry do rozkłóconejgo jajka i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju lub oliwie na rumiano z obu stron. Podajemy z ziemniaczkami z wody i kiszonym ogórkiem. Schabowe są pyszne w tej marynacie- polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity przepis
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    tak jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !