Sposób przygotowania

Sprawione i obrane ryby przyprawiamy solą i pieprzem do smaku, odstawiamy na całą noc. Następnie panierujemy w mące i smażymy na złoty kolor; przekładamy do garnka. W drugim garnku zagotowujemy wodę z solą, cukrem, przyprawami i cebulą pokrojoną w piórka; wyłączamy palnik i dodajemy ocet, mieszamy. Zalewamy ryby i odstawiamy na 1-2 dni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mam ochotę : )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm;)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Lubię marynowane rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    zrobię to w najbliższym czasie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !