Sposób przygotowania

Trzy szklanki Mleka gotujemy w rondelku. Do gotującego się mleka dodajemy 10łyżek płatków owsianych i gotujemy na bardzo małym ogniu dość często mieszając. W tym czasie ścieramy jabłko na tarce jarzynówce. Żurawinę i rodzynki kroimy na mniejsze kawałki. Płatki owsiane gotujemy około 8-10minut, wlewamy do salaterki i dodajemy przygotowane składniki a także ulubiony dżem. Wszystko mieszamy i spożywamy na ciepło. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    EWI

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    połączenia z jabłkiem jeszcze nie próbowałam ale pewnie pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !