Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na 6 równych części. Na każdy kawałek kładziemy po plastrze sera, na niego po łyżce usiekanego szczypiorku , a następnie po połowie drobiowej parówki.
Zwijamy w ruloniki. Sklejamy doki lekko je dociskając.
Układamy na posmarowanym papierze do pieczenia .
Przed pieczeniem smarujemy roztrzepanym jakiem.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni C przez 25-30 minut.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Super!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    apetycznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    rewelacyjne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda apetycznie
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    cudowne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też je bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne i można powiedzieć ,że szybkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis i szybko się robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smakowicie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !