Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w krążki. Pieczarki oczyścić, umyć, małe dodać w całości, duże pokroić. Na patelni rozgrzać trochę oleju, obsmażyć pokrojoną na kawałki kiełbasę. Dodać cebulę i pieczarki. Wszystko wymieszać. Można podlać odrobiną wody i chwilę dusić. Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać. Dodać też część opłukanej i posiekanej natki pietruszki. Oprószyć solą i pieprzem. Wbić jajka, doprawić do smaku i smażyć do ścięcia jajek. Posypać resztą przygotowanej natki.

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Fajny pomysł!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !