Sposób przygotowania

Ryz do sushi gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy . Na macie bambusowej do sushi kładziemy plasterek szynki długi . Ok 2 cm od początku maty. Układamy ryż i szparagi . Szparagi albo gotujemy albo używamy konserwowe. Zwijamy mate tworząc walec. Tniemy na kawałki ostrym nożem .Podajemy z kiełkami i ulubionym sosem czy dipem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    miesne sushi
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Sushi z szyneczką nie jadałam jeszcze, super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !