Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy . Z ryżu formujemy mały wałeczek owijamy go w plasterek szynki wieprzowej wędzonej. Na wierzch kładziemy plasterek oliwki ,owoc goji i ozdabiamy musztarda francuska . Chłodzimy i podajemy .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    lubie takie rzeczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    lubie takie rzeczy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    ciekawie wyglądaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !