Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z pesto orzechowo-ogórkowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron 300 g
ogórek 1 szt
orzechy włoskie 1/2 szkl
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z pesto orzechowo-ogórkowym

Makaron ugotować. Orzechy spażyć i posiekać. Ogórek pokroić drobniutko. Wymieszac z orzechami, posiekanym szczypiorkiem, oliwą. Doprawić solą i pieprzem i dodac do makaronu. Udekorować wg uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka116 11.05.2012 08:13
Podstawa :) Pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak