Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi z pomidorową salsą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1 pęczek
pomidor 2 szt
cebula 1 szt
papryczka chili 1/2 szt
czosnek 1 ząbek
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z pomidorową salsą

Szparagi oczyścić i ugotowac na parze. Pomidory, szczypiorek, cebulę i papryczkę drobno posiekać i wymieszać. Dodac oliwę, zmiażdżony czonek, sól i pieprz do smaku. Podawać ze szparagami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ajres 05.08.2013 21:20
bardzo dobrre
gosia561 08.05.2013 23:38
super z salsą
dwa pokoje z kuchnią 11.05.2012 15:37
oj zjadłabym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak