Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Składniki na ciasto- mąka, , mleko,, drożdze, margarynę, mąka pszenna, żółtka zagniatamy. Odstawiamy do wyrośniętciana 1 godzinę. przykrywamy sciereczką. Wykrawamy kólka.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    jeszcze takich nie jadłam, na pewno spróbuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kolejne pyszne pierożki w Twoim wykonaniu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zachęcam do wypróbowania ja ciągle eksperymentuję z farszem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    na pewno wykorzystam ten przepis w mojej kuchni
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    do ciasta dodaje sie jeszcze 1 szklanke mleka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie smażone pierożki są rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !