Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DOMOWE MINI HOT-DOGI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
parówki 8 szt
ogórek świeży 1 szt
pomidor 1 szt
majonez tradycyjny do smaku
Musztarda sarepska Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWE MINI HOT-DOGI

Ciasto rozwijamy, wycinamy małe kwadraty i zawijamy w nie połówki parówek. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy. Kiedy już gotowe wyciągamy przecinamy wzdłuż i uzupełniamy połówkami plasterków ogórka, kawełeczkami pomidora, polewamy ketchupem, musztardą, majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria2911 11.05.2012 08:53
fajne
halina17 10.05.2012 18:42
smaczne ale na zdjęciu nie wygląda na ciasto francuskie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak