Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Boczek nakłuwamy wykałaczką, nacieramy przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Posypujemy papryką, majerankiem, solą i pieprzem. Na wierzchu sypiemy przyprawą gyros. Schładzamy całą noc. Pieczemy około 1,5 godziny w rękawie.
Schłodzony najlepszy na kanapki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Smalczyk ,który się wytopi też jest świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    nie ma jak to boczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    nie ma jak to boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !