Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos orzechowy do racuchów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

orzechy włoskie 1 szkl
miód 3 łyżki
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos orzechowy do racuchów

Orzechy posiekać na mniejsze kawałki. Na patelni rozpuścić masło. Wrzucic orzechy i chwilę smażyć. Dodac miód i smazyć wszystko mieszajać ok 2 min. Podawać z racuchami lub naleśnikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 10.05.2012 15:45
Smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak