Sposób przygotowania

Bagietki przecinamy w poprzek na małe kromeczki ale nie do końca. Masło mieszamy z przeciśniętym czosnkiem i ziołami i smarujemy od środka z każdej strony. Zawijamy w folię aluminiową i kładziemy na grilla, cały czas obserwując czy się dobrze masło rospuściło i wchłonęło w bagietki, jeśli tak rozwijamy bagietki z foli i jeszcze przypiekamy do zrumienienia i chrupkości.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota_31_

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    pyszna jest taka bagietka, jeszcze jak jest ciepla;) mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Prosty a świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !