Sposób przygotowania

Porcje rosołową i udko z kurczaka zalewamy wodą. Marchew, seler i pietruszkę obieramy i wkładamy w całości do wody. Cebule również w całość wkładamy do wody. Natkę pietruszki przepłukać i włożyć do rosołu. Całość gotować na małym ogniu. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    jeszcze jakby był z domowym makaronem to już w ogóle nieboo
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    królowa zup !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !