Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ze szparagów odciąć twarde końcówki. Szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem pół łyżeczki cukru prawie do miękkości, odcedzić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    muszę wypróbować bo zapowiada się smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zjadłabym porcyjkę takiej sałatki z apetytem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    szparagi wyglądają na przegotowane, niestety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !