Sposób przygotowania

Cebule obrać i pokroić w grubszą kostkę.Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i przesmażyć na patelni.jak odparuje nadmiar wody dodać cebule i przyprawić szczyptą cukru.Jak cebula się zeszkli dodać krupniok ,z którego zdejmujemy osłonki.Wszystko razem przesmażać kilka minut.Podawać z ziemniakami z dodatkiem surówki lub ogórkiem kiszonym.Można podać również z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zamiast na grilla,to na obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na grillu będzie w sobotę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    też lubię
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !