Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SMAŻONY KRUPNIOK

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krupniok 500 gram
cebula biała 1 szt
cebula czerwona 1 szt
pieprz do smaku
pieczarki 4-5 szt
cukier szczypta
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONY KRUPNIOK

Cebule obrać i pokroić w grubszą kostkę.Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i przesmażyć na patelni.jak odparuje nadmiar wody dodać cebule i przyprawić szczyptą cukru.Jak cebula się zeszkli dodać krupniok ,z którego zdejmujemy osłonki.Wszystko razem przesmażać kilka minut.Podawać z ziemniakami z dodatkiem surówki lub ogórkiem kiszonym.Można podać również z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 26.11.2013 09:14
super przepis
kate.500 15.01.2013 08:03
smaczne danie
Seba 09.01.2013 09:21
pycha
Łukasz15 08.11.2012 19:19
Bardzo dobry
IZABELA29 30.07.2012 18:04
pyszny
smakoszek 20.06.2012 19:01
też lubię
Betka 20.05.2012 19:09
pycha;)
barbara11561 11.05.2012 10:28
na grillu będzie w sobotę:)
ben-ka 11.05.2012 08:44
zamiast na grilla,to na obiadek:)
anja3107 10.05.2012 11:36
pycha
gosia47-47 10.05.2012 11:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak