Sposób przygotowania

GOTUJEMY WYWAR (Z OKOŁO 2 LITRÓW WODY )Z KIEŁBASY DODAJĄC : PIEPRZ, VEGETĘ, LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKI. NASTĘPNIE DODAJEMY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ I SZCZAW. GOTUJEMY ZUPĘ OKOŁO 10 - 15 MINUT. NASTĘPNEI ROBIMY ZAPRAWKĘ Z ŻÓŁKEK I ŚMIETANY I ZAPRAWIAMY ZUPĘ. GOTOWĄ SZCZAWIANKĘ PODAJEMY NP Z JAJKIEM NA TWARDO - JA TAKĄ UWIELBIAM.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna jest taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    znakomita zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaki dzieciństwa,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    na kiełbasie jeszcze nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super jest taka zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !