Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe końce , obrać i ugotować na parze ok 3-5 min.
Ugotowane szparagi przelać zimną wodą i osuszyć na ręczniku kuchennym .
Ciasto francuskie pokroić w paski /ok.2-3cm./.
Szparagi ułożyć na plastrach szynki, posypać startym serem i zawinąć w nią.
Paseczkami ciasta francuskiego owinąć szparagi z szynką i ułożyć na blasze wyścielonej papierem


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no i dobre...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyglądają super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm uwielbiam!;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny sposób

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !