Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb opiekany w jajku

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 4 kromki
jajko 2 szt
margaryna 1/3 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb opiekany w jajku

Kroki postępowania

1
Jajka wybić na talerz i rozmącić widelcem. Kromki chleba zanurzać w jajku z obu stron.
Krok 1 - Chleb opiekany w jajku foto
2
Na patelni roztopić margarynę, ułożyć przygotowane kromki chleba.
Krok 2 - Chleb opiekany w jajku foto
3
Chlebek smażyć z obu stron na rumiano. Doskonały sposób na szybkie, smaczne i tanie śniadanie. Polecam!!!
Krok 3 - Chleb opiekany w jajku foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 03.01.2014 08:38
smaki dzieciństwa
ONY_za_kare 06.09.2013 14:20
lubie taki chlebek!
alaaa 20.08.2013 18:44
dawno nie robiłam
EmciaPichci 08.08.2013 08:29
uwielbiam robić taki chlebek zwłaszcza jak robi się już lekko twardy :)
artur7 04.08.2013 19:31
tez taki rpbie
Dorian 10.02.2013 21:39
super
caralajna 28.08.2012 08:26
pomysł na śniadanko
Ewelina38 18.08.2012 21:47
smaki dzieciństwa i bardzo go lubiłam.... koniecznie w najbliższym czasie muszę zrobić swoim dzieciom
smakowita 15.08.2012 21:20
najlepszy
gosia1988 30.07.2012 21:18
fajne
motyl 11.06.2012 12:48
proste a jakie smaczne
agnyeshka 30.05.2012 10:07
smak z dzieciństwa ;)
kate.500 21.05.2012 10:26
super
RenataZ-et 20.05.2012 17:10
lubię taki opiekany chlebuś
olkaaa 15.05.2012 07:59
fajne
Anna146 10.05.2012 07:36
też taki czasami robię na śniadanie - szybkie, proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak