Sposób przygotowania

Gotujemy makaron al dente.

Rozgrzej oliwę na patelni. Smaż czosnek pokrojony w cienkie plasterki na małym ogniu, aż się przyrumieni. Posiekaj drobno chili i natkę, zmieszaj z 6 łyżkami gorącej wody z gotującego się makaronu i dodaj do czosnku. Wszytsko wymieszaj i odstw na bok. Dodaj ugotowany makaron, wymieszaj dokładnie, aby smaki się połączyły.Posyp grubą solą morską. Gotowe!

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Kocham to!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nigdy nie jadłam, wygląda apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    bardzo apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !