Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serduszka krakersowe w twarożku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 2 łyżki
Szczypiorek cienki 1
pieprz do smaku
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
ser biały 150 (twarogowy)
krakersy 200 serduszka

Przepis i sposób przygotowania na: Serduszka krakersowe w twarożku

Do Sera twarogowego dodajemy śmietanę i miksujemy na gładką masę. Następnie siekamy drobno umyty i osuszony szczypiorek i dodajemy do masy serowej. Obieramy 2 ząbki czosnku i przepuszczamy przez praskę. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Na krakersowe serduszka nakładamy twarożek. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 31.10.2012 16:17
podoba mi się
Ibag24 23.09.2012 14:26
dobre
eliza135 06.09.2012 08:18
ciekawy pomysł
caffee_tea 27.05.2012 16:05
mniaaam
cooleczka 14.05.2012 19:42
ale fajny pomysł :)
justys759 11.05.2012 09:31
fajnie się prezentuje:)
Andysz 10.05.2012 08:56
fajne;)
Kamila/kami007 10.05.2012 00:18
świetnie wygląda:)
stokrotka 09.05.2012 21:04
poste ale fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak