Składniki:
udziec jagnięcy | 1,5 kg |
rosół wołowy | 1 szklanka |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 4 |
oliwa | 4 łyżki |
sherry | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
pieprz | świeżo zmielony |
sól | do smaku |
anchois |
udziec jagnięcy | 1,5 kg |
rosół wołowy | 1 szklanka |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 4 |
oliwa | 4 łyżki |
sherry | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
pieprz | świeżo zmielony |
sól | do smaku |
anchois |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: