Sposób przygotowania

Cukinię dobrze myjemy i kroimy w plastry o grubości około 5mm. Jaja roztrzepujemy z dodatkiem soli i pieprzu. Do osobnej miseczki wsypujemy bułkę tartą. Na patelni rozgrzewamy olej. Na plaster cukinii kładziemy plasterek serka topionego. Najpierw moczymy w jajku a potem w bułce tartej. Kładziemy na rozgrzany olej i smażymy z obu stron, po około 3min z każdej. Wyjmujemy, osuszamy z oleju. Możemy polać ketchupem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pychota!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Boska_Agatka

    pyszneee

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !