Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jabłka umyć, pokroić w grubsze plastry, wydrążyć gniazda nasienne. Czosnek rozetrzeć z solą, natrzeć mięso czosnkiem z solą i pieprzem, odstawić na 2 godz w chłodne miejsce.
Następnie mięso naciąć, tak aby powstały cienkie kieszonki, ale nie przecinać schabu do końca. W każdą kieszonkę schabu powkładać plastry jabłek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pięknie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    schabik "maestro"
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacyjny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    o jakie pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !