Sposób przygotowania

Jeśli mamy mrożony szpinak to najpierw należy go rozmrozić, a świeży opłukać, osuszyć i pokroić. Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy posikaną w piórka cebulę, podsmażamy na złoty kolor. Następnie dodajemy szpinak i wlewamy bulion. Dusimy około 20 minut. Następnie należy lekko ostudzić i wszystko zmiksować ze śmietaną. Doprawiamy solą, pieprzem, oregano i tymiankiem. Zupkę podgrzewamy ponownie. Ser żółty ścieramy na drobnej tarce i na wierzch zupki, już w talerzu posypujemy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    dla mnie coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniamn
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !