Sposób przygotowania

Masę krówkową wykładmy do rondelka i lekko roztapiamy dodając do smaku olejek rumowy. Lekko rozpuszczoną masą smarujemy wafle i przekładamy. Gotowe przyładamy czym cięższym żeby się dobrze zlepiły. Gotowe kroimy w kwadraty, prostokąty lub trójkąty .
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super wafelki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    smak dzieciństwa bardzo je lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    olaaaw_90

    Przepyszne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !