Sposób przygotowania

Podudzia opłukać i włożyć do garnka. Zalać 2 litrami wody i zagotować. Dodać kucharek. Jarzyny obrać i pokroić na kawałki. Wrzucić do zupy. Zupę gotować na małym ogniu pod przykryciem około 30 minut. Następnie wsypać ryż i gotować jeszcze około 15-20 minut. Gotową zupę doprawić do smaku pieprzem oraz maggi. Można posypać świeżym koperkiem lub natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prosta i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    z ryżem nie jadłam zawsze z ziemniakami ale fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetna dla dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !