Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso myjemy i kroimy w grusze kawałki , smarujemy musztardą i przyprawiamy ulubionymi przyprawami , odstawiamy do lodówki na 30 minut następnie kładziemy na blaszkę


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetna pierzynka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wszystko smaczne do jedzenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale mi już pachnie to mięsko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mięsko prezentuje się bardzo fajnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !