Sposób przygotowania

Kakao, masło i cukier podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia co chwilke mieszając. Zdjąć z ognia i dodawać mleko w proszku po trochu i cały czas miksować.
Dodać wcześniej pogniecione na wiór herbatniki i dodać do masy.
Całość wylać na blache i ugnieść mokrą ręką.

Wstawić do zamrażalnika na 3 godziny

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pycha, prawdziwa uczta:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dawno nie robiłam...
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Z chęcią się przyłącze do takiej uczty ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    takie uczty uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !