Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kwadraty, doprawić je solą, pieprzem i papryką. Następnie obtoczyć w mące i zarumienić na rozgrzanym oleju, przełożyć do garnka zalać rosołem aby było zakryte. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić, dodać do mięsa. Gotować około 1 godziny na wolnym ogniu. Zagęścic mąką i podawać z kaszą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    haniaa

    fajny, prosty przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !