Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną gotujemy według przepisu na opakowaniu. Królika gotujemy bądź pieczemy do miękkości wsypujemy do niego jarzynkę i przyprawy według swego uznania. Warzywa na patelnię doprawiamy przyprawami i parujemy pod przykryciem przez około 20 minut. Królika można podzielić na mniejsze cząstki przed podaniem. Obiad gotowy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Lubię królika :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fiu fiu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda świetnie ! Smakuje pewnie jeszcze lepiej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    może i dobre ale nie z kaszą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;) zdrowo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię mięso królicze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHOTKA! Uwielbiam smak potraw z królika! Po przepisie widać, że składniki się zgrywają... muszę wypróbować !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    uwielbiam pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dawno nie jadłam królika a bardzo lubię, smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !