Sposób przygotowania

Składniki suche mieszam z mokrymi, rodzynki moczę wcześniej w wodzie. Napełniam papilotki do 2/3 wysokości.
Lukier: łyżka masła+3łyżki mleka i 3 łyzki cukru+ kropla esencji waniliowej. Piekę 25min w 180C. Przepis jest na 12-14 sztuk.

Gdy muffiny wystygną, ozdabiam je lukrem i wiórkami kokosowymi. Babeczki są słodziutkie, miękkie i bardzo kokosowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    jeśli kokosowe t moje ulubione + za to śle
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    do kwaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ja też lubię kokosowe wszytsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pięknie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !