Sposób przygotowania

Udka z kurczaka gotujemy, następnie mięso oddzielamy, posypujemy przyprawą do drobiu i kroimy. Kapustę pekińską dość cienko kroimy. Pomidory myjemy, osuszamy i kroimy w kawałki, zalewę z kukurydzy odlewamy, umyty szczypiorek drobno siekamy. Marchewkę oskrobaną ścieramy na tarce. Wszystko razem łączymy. Majonez i jogurt łączymy ze sobą z odrobiną soli czosnkowej i dodajemy do reszty składników. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawa!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pięknie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    musi być pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    lubię takie sałatki do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !