Sposób przygotowania

Budyń gotujemy na wodzie z cukrem. Do jeszcze gotującego się wsypujemy galaretkę szafirową. Zagotowujemy. Masło ucieramy z żółtkami po czym dodajemy po łyżce zimnego budyniu. Masę budyniową wylewamy na biszkopt lub zużywamy do przekładania dowolnego ciasta.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ile tej wody i cukru do budyniu?
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    Pyza: jeśli na opakowaniu budyniu pisze pół litra mleka to zamiast niego daje tyle wody i dwie łyżki cukru
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne polaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !