Sposób przygotowania

Szynkę kroję w plastry. Plastry wyjdą nieregularne i nieduże ale nie przejmujemy się tym. Jajko rozbijam z kucharkiem przyprawą w płynie. Mięso rozbijam tłuczkiem i panieruję w jajku, potem w bułce tartej. Smażę na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !