Sposób przygotowania

Ryz dziki gotujemy według przepisu na opakowaniu ok 30 min w lekko osolonej wodzie . Następnie studzimy go. Bakłażana kroimy w plasterki solimy i odstawiamy na ok 10 min . Następnie myjemy pod bieżącą wodą osuszamy i grillujemy z obydwu stron . Zimnego bakłażana kroimy w paski i dodajemy do sałatki. Pomidora kroimy w kostkę . Natkę i szczypiorek siekamy . Szynkę carpaccio kroimy w paseczki. Paprykę żółtą kroimy w kosteczkę . Ser feta kruszymy. Składniki mieszamy . Doprawiamy solą pieprzem i olejem rzepakowym

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetna
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !