Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju. Dodać mięso i smażyc wszystko przez 5 minut często mieszając. Do mięsa dodać tyle wody żeby je przykryła. Dodać warzywa i dosic 20min. Dodać przecier pomidorowy, zioła prowansalskie i zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z ziemniakami, makaronem, ryżem lub kaszą. Można posypać dowolną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też lubię kluski z różnymi sosami, ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie,mniam,
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    prosty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !