Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser do mięsa z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 200 ml
czosnek pół główki
sól do smaku
ser gouda 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Ser do mięsa z grilla

Do startego sera na grubej tarce dodajemy majonez. Czosnek obieramy i zgniatamy. Doprawiamy solą.

Nadaje się jako świetny dodatek do mięsa z grilla, ale samo tez wyśmienicie smakuje.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak