Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z polędwicą łososiową i cebulą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt.
masło 2 łyżki
cebula biała 1 średnia
polędwica łososiowa 150 g
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z polędwicą łososiową i cebulą

Cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle, dodać drobno pokrojoną polędwicę łososiową i razem podsmażyć.
Wbić jajka, szybko rozbełtać i doprawić do smaku morską solą oraz białym pieprzem.
Smażyć, stale mieszając, aż jajecznica uzyska ulubioną konsystencję.
Podawać z ulubionym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika63 06.08.2012 08:55
pycha
artur7 29.07.2012 07:51
apetyczne
dianix 14.05.2012 20:00
na sniadanka chetnie zjadam
natii3624 08.05.2012 14:45
oooo! przepięknie wygląda :)
Habibi 08.05.2012 08:18
*** Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej księgi przepisów. *** Być może coś Was w niej zainspisuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak