Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ser topiony i biały kroimy w kostkę, żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do ugotowanej kaszy dodajemy tuńczyk, ser biały i topiony, przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypujemy serem żółtym. Zapiekamy pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 st. C przez30 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna wersja podania kaszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie próbowałam takiego zestawienia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Interesujący pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !