Sposób przygotowania

Marchew,paprykę, kabaczki,pieczarki kiełbasę, cebulę, pokroić w kostkę, każde z pokrojonych składników przesmażyć na odrobinie oleju przez 2 minuty, po czym przekładać do większego naczynia. Mięso mielone przesmażyć razem z przecierem pomidorowym i również przełożyć do naczynia.Wszystko razem zamieszać przyprawić do smaku i prużyć przez 10 minut, następnie pod koniec dodać garść natki pietruszki i pokrojone orzechy włoskie.

warzywa nie mogą być rozgotowane.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bigosik z orzechami ? Warto spróbować czegoś nowego.
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !