Sposób przygotowania

pół kg kiszonej kapusty

30 dag pieczarek

cebula

sól , przyprawy :pieprz , majeranek , jałowiec

Kapusty opłukać , obgotować , odcedzić poszatkować na 1 cm długość .

Pieczarki pokroić , podsmażyć z cebulą na oleju , dodać ugotowaną kapustę ,
przyprawić do smaku , odparować na patelni .

Nadzienie nakładać na naleśniki , składaj jak wyżej .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    przepyszne są :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    robię podobne, pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !